top of page
allapotfelmeres.jpg

AZ INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

lehet a legdrágább?

Honnan tudod, hogy tényleg szükséged van egy kezelésre vagy csak még egy tömés hiányzik a fogorvosodnak az új Rolexéhez?
Miért vágnál bele egy kezelésbe, amit nem is értesz, hogy miért kellene megcsináltatnod?

Előfordult már veled, hogy miután eljöttél az orvosodtól, fogorvosodtól épphogy, csak derengett mit is mondtak neked? Az emberek az orvosi konzultáción elhangzottaknak átlagosan 20%-ára emlékeznek! (forrás)

 

Mi lenne, ha végre úgy kapnál felvilágosítást, hogy teljesen értesz mindent?

ELÉG A ZŰRZAVARBÓL!

Célba lehet érni, megmutatjuk hogyan!

Megtudod, hogy fej-nyak izmaid; az állkapocsízületeid és a fogazatod milyen állapotban vannak és milyen kezelést igényelnek.
Vizsgáljuk őket külön-külön és egymással való összefüggésükben is.


A "tűzoltó" kezelést itt elfelejtheted.
Célunk, hogy minden egyes páciensünknél a lehető legnagyobb mértékben helyreállítsuk rágószerve optimális állapotát, működését; idejében elcsípjünk kialakulóban lévő problémákat és hosszútávon fenntartható eredményeket érjünk el.

1. Kezdeti ismerkedés
Először is kitöltesz egy részletes állapotfelmérő kérdőívet, amiben panaszaid részleteire vagyunk kíváncsiak. Ezen válaszaid alapján már a vizsgálatot is rád szabjuk.

 

2. Izmok és ízület
Megvizsgáljuk izmaid és állkapocsízületeid állapotát egy hivatalos vizsgálati eljárást alapul véve. Csak úgy érhetünk el optimális eredményeket, ha ezek kóros állapotának kezelésére is elég figyelmet fordítunk.

 

3. 3D felvétel készítés
Digitális lenyomatot veszünk a fogaidról. Ez teljesen fájdalommentes és ennek segítségével te magad látni fogod azt, amit a mi szakemberünk a szádban látott.

 

4. Rákszűrés
Ennek során megvizsgálunk, hogy a szájnyálkahártyádon, illetve a fejeden és nyakadon van-e bármilyen elváltozás, ami daganatmegelőző állapotot jelenthet. Nem jár fájdalommal, csak alaposan végig nézzük ezt a területet és tapintással megvizsgáljuk. 

 

5. Fogazati felmérés
Részletesen felmérjük fogazatod állapotát. Tehát megnézzük, felfedezhetőek-e olyan jelek a fogazatodon, amik a rágószerved kóros működésére utalnak, illetve van-e bárhol lyuk a fogaidban, van-e cserére szoruló tömésed vagy bármi, ami kezelést igényel. Eközben már információt adunk arról, hogy milyen kezelésekre lesz esetleg szükséged.

 

6. Fogágy felmérés
Ennek során megvizsgáljuk, hogy a fogaidat tartó csont, illetve az ínyed milyen állapotban van. Sajnos a mai napig is egy olyan vizsgálat, amit túl gyakran kihagynak. A fogágybetegség, vagyis a fogaidat tartó csont, kötőszövet, íny betegsége általában fájdalommentes, de hosszútávon a fogaid elvesztéséhez vezet.

 

7. Konzultáció
Egy 20 perces konzultáció keretein belül átbeszéljük, hogy pontosan mit is találtunk a vizsgálatok során, illetve milyen kezelést javasolunk neked.

 

Egy alap tudást fogsz kapni a különböző állapotokról, amiket esetleg felfedeztünk nálad, majd látva a vizsgálatok eredményeit te magad megértésre jutsz, hogy milyen kezelésre és miért lenne szükséged. A mi hitvallásunkhoz tartozik, hogy ne azért vágj bele egy kezelésbe, mert "a Doktor Úr mondta", hanem azért, mert te magad látod és érted, hogy az adott állapotod javulásához ez kell.
 

AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉS RÉSZEI

Továbbra is olvasgatni és találgatni akarsz

az állapotoddal kapcsolatban?

Kapj objektív vizsgálatokra alapozott válaszokat, állapotfelméréseden.
Az állapotfelmérés díja 20.000 Ft, ideje nagyjából 1 óra.

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Köszönjük időpontfoglalásod. Kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek veled.

bottom of page